Προγράμματα για ενήλικες!
14/09/2012
Αν η ηλικία σας δεν περιλαμβάνεται στις προηγούμενες κατηγορίες, μην ανησυχείτε. Στο sunny γίνονται προπονήσεις σε όλα τα αθλήματα και για ενήλικες.

Προπονήσεις τένις
Το τένις είναι ένα άθλημα για κάθε ηλικία. Δεν έχετε παρά να κλείσετε μια ώρα με κάποιον από τους προπονητές μας και να δείτε μόνοι σας γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι κυνηγάνε μανιωδώς ένα κίτρινο μπαλάκι!

Προπονήσεις fu jow pai & αυτοάμυνας
Γυμναστείτε και μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας αποτελεσματικά. Προπονηθείτε ατομικά ή σε group ανάλογα τη προτίμησή σας.

Προπονήσεις κολύμβησης
Η πισίνα του Club είναι ιδανική όχι μόνο για βουτιές αλλά και συστηματική προπόνηση. Γυμναστείτε και βελτιώστε τη τεχνική σας με κάποιον από τους εξειδικευμένους προπονητές μας.

Προπονήσεις ξιφασκίας
Αν η ξιφασκία είναι ένα άθλημα που πάντα κέντριζε το ενδιαφέρον σας μπορείτε σήμερα να το γνωρίσετε στις εγκαταστάσεις του Club. Το τμήμα ξιφασκίας του SUNNY είναι το μοναδικό στα Βόρεια Προάστια και προσφέρει ατομικές προπονήσεις και σε ενήλικες.

Γυμναστική με όργανα
Μια αίθουσα 180 τ.μ. στεγάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Διάδρομοι, ποδήλατα και state of the art μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης βοηθούν στη σωστή και αποτελεσματική εκγύμναση των μελών μας. Η όλη νοοτροπία του γυμναστηρίου βασίζεται στην λογική του personal training. Κάθε γυμναστής είναι και προσωπικός σύμβουλος που έχει την δυνατότητα λόγω του περιορισμένου αριθμού μελών να παρακολουθεί στενά το πρόγραμμα και την πρόοδό τους, σαν να είχαν προσωπικό γυμναστή. Αλλάξτε και εσείς τον τρόπο ζωής σας σήμερα με τη υποστήριξη και τις συμβουλές των ειδικών!

Yoga, Pilates, Zumba
Στην αίθουσα γυμναστικής που βλέπει στην πισίνα γίνονται προγράμματα αεροβικής, χορού, yoga, pilates, zumba και άλλα. Γυμναστές με πανεπιστημιακή κατάρτιση και σημαντική εμπειρία στο χώρο παρέχουν τη δυνατότητα στα μέλη να διαφοροποιούν και να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα εκγύμνασής τους. Η μελετημένη διαμόρφωση του χώρου προσφέρεται για να τονώνεται το σώμα και να ηρεμεί το πνεύμα.