Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά κάθε ηλικίας
15/05/2013
SUNNY KIDS 2013
παιδιά 4-10 χρόνων

Tο Sunny Club διοργανώνει για ενδέκατη χρονιά στις εγκαταστάσεις του το Sunny Kids, ένα πρότυπο καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά.  Αυτό το πρόγραμμα είναι για παιδιά 4-10 χρόνων και περιλαμβάνει καθημερινά προπόνηση τένις, προπόνηση κολύμβησης και απασχόληση με παιδαγωγό. Με το κλείσιμο των σχολείων και πριν φύγετε για διακοπές, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά εδώ στην Αθήνα, σε έναν πανέμορφο χώρο κοντά στη φύση. Οι προπονήσεις τένις είναι διάρκειας μίας ώρας και της κολύμβησης μισής ώρας ημερησίως, με έμπειρους προπονητές. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές τους στο κάθε άθλημα. Τις υπόλοιπες ώρες, απασχολούνται με επαγγελματία παιδαγωγό, κάνουν θεατρικό παιχνίδι, διασκεδάζουν, ζωγραφίζουν και κατασκευάζουν, περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους.

SUNNY JUNIOR 2013
παιδιά 10-16 χρόνων

Ένα camp για μεγαλύτερα παιδιά, όπου μπορούν να κάνουν χρήση όλων των εγκαταστάσεων του club! Με το κλείσιμο των σχολείων και πριν φύγετε για διακοπές, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά εδώ στην Αθήνα σε έναν πανέμορφο χώρο κοντά στη φύση.
   
Αυτό το πρόγραμμα είναι για παιδιά 10-16 χρόνων και περιλαμβάνει καθημερινά προπόνηση τένις, προπόνηση κολύμβησης, απασχόληση/παιχνίδια στην πισίνα και γυμναστική στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Club. Οι προπονήσεις τένις και κολύμβησης είναι διάρκειας μίας ώρας ημερησίως με έμπειρους προπονητές, ενώ επιβλέπονται καθ’ όλη της διάρκεια του προγράμματος από έναν ομαδάρχη. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές τους στο κάθε άθλημα. Τις υπόλοιπες ώρες τα παιδιά κάνουν γυμναστική, απασχολούνται με παιχνίδια στην πισίνα και στο γήπεδο ώστε να περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους στην Αθήνα. 

Το μεσημέρι σερβίρεται μεσημεριανό φαγητό. Το μενού παρασκευάζεται από το εστιατόριο του club με αγνά υλικά και γνωστοποιείται στους γονείς από την αρχή της εβδομάδας.

ΚΟΛYΜΒΗΣΗ 2013
παιδιά 10 μηνών έως ενήλικες

Προπονήσεις κολύμβησης για όλες τις ηλικίες στην πισίνα του Club από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής Αγωγής.  Τα προγράμματα ξεκινούν από τις 15 Μαΐου και συνεχίζονται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Οι προπονήσεις διαρκούν μισή ώρα και μπορούν να είναι ιδιαίτερα ή σε group.  Τα group διαμορφώνονται βάσει της ηλικίας και του επιπέδου των μαθητών, ενώ κάνουμε εξειδικευμένες προπονήσεις για όλες τις ηλικίες, από μωρά μέχρι και ενήλικες. Δεν έχετε παρά να κάνετε μία αίτηση συμμετοχής και ένας από τους προπονητές μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

FU JOW PAI CAMP 2013
παιδιά 5-16 χρόνων

Tο Sunny Club διοργανώνει ένα εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα FU JOW PAI για παιδιά, σε συνδυασμό με προπόνηση κολύμβησης και άλλες δραστηριότητες στο club.  Με το κλείσιμο των σχολείων και πριν φύγετε για διακοπές, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά εδώ στην Αθήνα, σε έναν πανέμορφο χώρο κοντά στη φύση. Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά μία ώρα προπόνηση Fu Jow Pai, μισή ώρα προπόνηση κολύμβησης και απασχόληση με παιδαγωγό. Οι προπονήσεις γίνονται από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές τους στο κάθε άθλημα.