Κυριακάτικες ΑΘΛΟπαιδιές στο Sunny Sports Club
09/05/2013

Από την Κυριακή 19 Μάιου και κάθε Κυριακή μέχρι να κλείσουν τα σχολεία, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, το Sunny θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 2-10 ετών. Κάθε Κυριακή τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά στις εγκαταστάσεις του Club, ενώ εσείς πίνετε τον καφέ σας, αθλείστε ή απολαμβάνετε ένα λαχταριστό Κυριακάτικο γεύμα με την παρέα σας.

Το Sunny Club δραστηριοποιείται σε 6 στρέμματα γης δίπλα στο δάσος και δίνει πολλές δυνατότητες στα παιδιά να παίξουν και να αθληθούν δίπλα στη φύση.

Επιπλέον, κάθε Κυριακή μεταξύ 12.00 και 14.00, η ομάδα του Sunny θα διοργανώνει ένα πολύ ξεχωριστό event, όπως μαγειρική, ο δρόμος των μπαχαρικών, κυνήγι του θησαυρού, θεατρικό παιχνίδι και role playing, Zumba for Kids και άλλα πολλά. Κάθε εβδομάδα και μια νέα δραστηριότητα!

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι μέλη για να συμμετάσχουν. Η συμμετοχή των παιδιών για όλη την ημέρα (11 π.μ. - 5 μ.μ.) κοστίζει 5€.

Το πρόγραμμα κάθε Κυριακής μπορεί να αλλάξει για λόγους οργάνωσης ή καιρού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία πριν ξεκινήσετε στο 210 8136148.