Σεμινάρια αυτοάμυνας
01/02/2013
Το Sunny Club διοργανώνει 3 κύκλους σεμιναρίων αυτοάμυνας για γυναίκες και άντρες. Ο πρώτος κύκλος θα ξεκινήσει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί σε 10 συνεδρίες-προπονήσεις.
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11.00

Ο πρώτος κύκλος προπονήσεων θα είναι μια εισαγωγή στις βασικές αρχές αυτοάμυνας (ψυχολογία αθλούμενου, σωστή στάση του σώματος, βασικά χτυπήματα και απεγκλωβισμός χεριών και ποδιών). Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν με τη μέθοδο του συστήματος Zen στους τρόπους και τις τεχνικές αντιμετώπισης των συνηθέστερων απειλών και επιθέσεων που θα μπορούσαν να προκύψουν στην καθημερινότητα μας. Ακόμα, θα εξασκηθούν σε προσομοιώσεις σεναρίων και θα αναπτύξουν τις μαχητικές ικανότητες που είναι απαραίτητες σε μια συμπλοκή επιβίωσης καθώς και στην ψυχολογία της αποτροπής, τον έλεγχο των συναισθημάτων, την καταστολή του φοβικού σοκ της στιγμής του κινδύνου. Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του κύκλου των προπονήσεων αυτοάμυνας, θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους συνοδεύουν στην καθημερινότητα τους, αποκτώντας αυτοπεποίθηση αλλά και γνώσεις πάνω στην πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων.
Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Σταμάτης Καραμολέγκος, προπονητής παίδων στο Fu Jow Pai, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου-προπονητή Γιάννη Καλομοίρη.
Έναρξη πρώτης συνεδρίας Σάββατο 9/2/2013 στις 11.00π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 210 8136148.