«Η Μυλωνού» έρχεται στο Sunny Club!
23/10/2012
Μια διαδραστική-εκπαιδευτική παράσταση για παιδιά 3-12 ετών.
Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11 π.μ.

Επί “σκηνής”, τρία λαϊκά ελληνικά παραμύθια, ζωντανή μουσική με πρωτότυπα μουσικά όργανα, παντομίμα, κουκλοθέατρο με κούκλες έξυπνα φτιαγμένες από εργαλεία καθημερινής χρήσης, σε μια μοναδική διαδραστική θεατρική εμπειρία για τα παιδιά.

Το διαδραστικό μέρος της παράστασης είναι σχεδιασμένο και μελετημένο από την Μελίνα Χατζηγεωργίου-καθηγήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο Εκπαιδευτικό Δράμα- και την Άννα Παπαφίγκου -θεατρολόγο ειδικευμένη στο Drama in Education- έτσι ώστε τα ίδια τα παιδιά να αποτελούν το βασικό άξονά της.

Τα παιδιά συμμετέχουν και κατά τη διάρκεια των παραμυθιών, όταν σταματά η δράση και τους ζητείται να πουν τι νιώθουν οι ήρωες, τι σκέφτονται, τι πιστεύουν ότι θα κάνουν κλπ, αλλά και μετά το τέλος των παραμυθιών μας, όταν τα ίδια τα παιδιά παίζουν το παραμύθι με το δικό τους τρόπο. Είναι μία παράσταση με έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, βασισμένη σε μεθόδους της σύγχρονης παιδαγωγικής, όπου το παιδί μαθαίνει μέσα από διαδικασίες παιχνιδιού.

Είναι μία πραγματική εμπειρία για τα παιδιά.

Από το σκηνοθέτη Τάσο Ράτζο και τη θεατρική ομάδα «Μικρός Νότος».

Κυριακή 25/11 στις 11 π.μ.
Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Λόγω της φύσης της παράστασης ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 23/11 στη γραμματεία του Sunny Club στο 210 8136148.

Η ΜΥΛΩΝΟΥ